top of page

Podcast Yusie Tea

Veřejná·3 Drama Queens

Kdo je v selekci? Jak probíhal výběr? Kdo je diamant sezóny? Minho je v háji!? Yusie Tea ft. Yunny a Sie S.3 D.1

ree

Po šílenem losování usedáme do naších židlí za jediným úkolem, upíjet kávu mezitím co tyhle novinky prodrbeme! Nový díl Yusie je tady a věřte nám....je sakra Juice!!!

116 zobrazení
Jenny
Jenny
Nov 30

"Jo musíme končit jinak to dneska nikdo poslouchat tak dlouhý nebude. Uchechne se Genevieve. Tu si pamatuji, hned mě zaujala. Především kvůli té psychologii v zájmech. I máma říkala že na tuhle se vsadí. Poví s úsměvem Taky je to jedna z těch s vícero zájmy. Ale máš pravdu. Ty dvě vypadají že k sobě půjdou. Ale co víme třeba to bude něco právě to co je poštve mezi sebe. Dopije hrnek Dobrá, hele. Máme třetinu za sebou, na koho dáváš svou sázku zatím? Jen takhle z fotek a zájmu. Za mě... neumím se rozhodnout. Stále věřím že Ayla je správnou divokou kartou. Ale moje vítězka? Hmm ... Asi si neumím vybrat! Jsem všechny tak... jiné a zároveň stejné. Budeme se muset dozvědět víc. Uchechne se. Každopádně než se rozloučíme. Rozhodně přejeme všem selekčničkám jen to nejlepší. Nemusíte se bát k nám přijít. Kdo ví , mezi vámi se nachází jedna nová královna. Takže mě hlavně neserte. Ušklíbne se. No a kdybyste nevěděly jak s čím, teď koukám že před námi leží jeden velmi speciální časopis Beehive, který je naším velmi blízkým sponzorem a vím že teď vyšel díl přímo pro vás. Samozřejmě jsem to četla. Jinak Yuna ta tvá reklama uvnitř!? Phuh....zastavil se mi dech, sexy jak nikdy prostě. Pošle vzdušnou pusu směrem k Yuně No a teď už vážně. Končíme! I uchechne se a s tím končí i záznam.

Edited
Download_free_image_of_Bees_and_flower_iPhone_wallpaper__creative_remix_by_Saveshitz_about_honey_bee_illustration__beehive__honey_bee__flower_iphone_wallpaper__and_wallpaper_12617057-removebg-preview.png
bottom of page